Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Sõnum |
Milone Värske klubiline

|
Postitatud: 21:02 30.07.10 Teema: Erinevast kullast sõrmused |
|
Meil mehega tulevad tõenäoliselt erinevast kullast sõrmused (mehel valgest ja minul kollasest kullast)  Tundub, et kumbki meist ei ole nõus selles suhtes järeleandmisi tegema. Mina eelistan kollast kulda, kuna minu ülejäänud sõrmused ja ehted, k.a kilhasõrmus, on selles toonis ning valge kuld tundub sel juhul kuidagi sobimatu ja natuke nagu teisest ooperist.... Saime suure vaevaga sõrmuste tegumoes ja laiuses kokkuleppele (selles suhtes olime ka erineval arvamusel), kuid tundub, et tooni osas me kompromissile ei jõua.
Ausalt öeldes mind ennast häirib see, et sõrmused on erineva värvusega ja nüüd siis kuulen sugulaste manitsusi ka, et kuidas ikka nii saab, et nii ei sobi, et juba abielu alguses ei jõua kokkuleppele jne.... Siit ka minu küsimus: Kas kellelgi on veel nii, et on erineva kulla või tegumoega sõrmused? On see teie meelest väga häiriv? Või oleksite te nõus pigem kandma kollast ja valget kulda läbisegi (peaasi, et abielusõrmused ühte nägu). Ma tõesti ei tea kohe, mida teha. Mõelmal juhul jääb tulemus mind häirima... 
|
|
| Tagasi üles |
|
 |
katikas Lõuapoolik

Liitunud: Okt 12, 2007 Postitusi: 1572 Asukoht: Järve ääres metsa sees keset Eestit
|
|
| Tagasi üles |
|
 |
Liblikake Tegija

|
|
| Tagasi üles |
|
 |
inbetween Pereklubi sõltlane

|
Postitatud: 21:17 30.07.10 Teema: Re: Erinevast kullast sõrmused |
|
Meie võtsime mehe nõudmisel kollasest kullast sõrmused. Tulemus - mina sõrmust ei kanna, kuna mulle lihtsalt ei sobi kollane kuld.  Kui teist korda otsustama peaks, siis võtaks erinevad või segu.
_________________ Richard Johannes 15.01.2008 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Notsu Aktivist

Liitunud: Okt 11, 2007 Postitusi: 2023 Asukoht: Eestimaa, see kõige kaunim kant ;)
|
|
| Tagasi üles |
|
 |
Milone Värske klubiline

|
|
| Tagasi üles |
|
 |
tiinatriinu Tegija

|
Postitatud: 21:29 30.07.10 Teema: Re: Erinevast kullast sõrmused |
|
mind ei häiriks erinevad sõrmused. nii on ju ka jama,kui sulle ei meeldi ja mine tea,kas seda kandmagi siis hakkad. tehke nt. mingi sarnane graveering peale või ühtemoodi tahutult. kuskil pole seda ju öeldud,et sõrmused "copy paste" peaksid olema.
|
|
| Tagasi üles |
|
 |
pilv Tegija

|
|
| Tagasi üles |
|
 |
Sissel Aktivist

Liitunud: Jaan 27, 2009 Postitusi: 2930 Asukoht: Tartu / Tõrva
|
|
| Tagasi üles |
|
 |
maailm Tegija

|
Postitatud: 22:57 30.07.10 Teema: Re: Erinevast kullast sõrmused |
|
_________________ Mõmmik 04.05.2008 
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
rooza Aktivist

Liitunud: Okt 11, 2007 Postitusi: 2469 Asukoht: Tartumaa Tõrvandi
|
Postitatud: 00:16 31.07.10 Teema: Re: Erinevast kullast sõrmused |
|
Meil sugulastel Ameerikas (üks eestlane ja teine väliseestlane) ka erinevad sõrmused aga mõlemad valgest kullast. Mehel täitsa tavaline valge kuld (nagu meie kollase kulla klassikaline abielusõrmus) ja naisel valgest kullast keskelt briljantide reaga, võibolla olid briljandid ääristatud kollase kulla liistuga aga kindlalt ei mäleta.
Aga mina arvan, et ei pea ühesugused sõrmused olema (kuigi kena ju oleks aga õnne ja armastust see küll ei mõjuta)  Mina sinu asemel teeks endale kollase kullaga ja mees saaks valge kullaga aga disaini teeks sama. Ja sugulased sõitku oma arvamusega seenele, see on teie pulm ja teie otsused.
_________________ Karina 20.02.2008
Kristiin 24.09.2006 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Milone Värske klubiline

|
|
| Tagasi üles |
|
 |
Bossuu Värske klubiline

|
Postitatud: 21:29 04.08.10 Teema: Re: Erinevast kullast sõrmused |
|
Meil mehega ühesugused sõrmused ja lasiem teha valgest ja kollasest kullast. Üks ring valge kuld ja teine kollane kuld, väga lihtsad ja ilusad. Sai kahe värviline just sellepärast tellitud, et kannan ka teinekord hõbedast ehteid ja siis ei torka see kollane väga silma.
|
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|