Pereklubi.com › Foorum › PERE, KODU JA TERVIS › Pulmafoorum › Erinevast kullast sõrmused
Pereklubi.com

Logi sisse / Registreeru
Foorum › PERE, KODU JA TERVIS › Pulmafoorum › Erinevast kullast sõrmused

AvalehtFoorumOma profiil

Reklaam

Beebiootus

Infokampaania

Mäng meie mängumaalt

Muuda nähtavust
Erinevast kullast sõrmused
Vestleme kõigest pulmadega seonduvast. Siit leiad ka mõned blogid teemal pulmade korraldamine.

Uus teema   Vasta teemale   Printerisõbralik lehekülg    Foorum Pulmafoorum

Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Sõnum
Milone
Värske klubiline

PostitusPostitatud: 21:02 30.07.10    Teema: Erinevast kullast sõrmused Vasta viitega

Meil mehega tulevad tõenäoliselt erinevast kullast sõrmused (mehel valgest ja minul kollasest kullast) smaili Tundub, et kumbki meist ei ole nõus selles suhtes järeleandmisi tegema. Mina eelistan kollast kulda, kuna minu ülejäänud sõrmused ja ehted, k.a kilhasõrmus, on selles toonis ning valge kuld tundub sel juhul kuidagi sobimatu ja natuke nagu teisest ooperist.... Saime suure vaevaga sõrmuste tegumoes ja laiuses kokkuleppele (selles suhtes olime ka erineval arvamusel), kuid tundub, et tooni osas me kompromissile ei jõua.
Ausalt öeldes mind ennast häirib see, et sõrmused on erineva värvusega ja nüüd siis kuulen sugulaste manitsusi ka, et kuidas ikka nii saab, et nii ei sobi, et juba abielu alguses ei jõua kokkuleppele jne.... Siit ka minu küsimus: Kas kellelgi on veel nii, et on erineva kulla või tegumoega sõrmused? On see teie meelest väga häiriv? Või oleksite te nõus pigem kandma kollast ja valget kulda läbisegi (peaasi, et abielusõrmused ühte nägu). Ma tõesti ei tea kohe, mida teha. Mõelmal juhul jääb tulemus mind häirima... Smaili
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Galerii
katikas
Lõuapoolik
Lõuapoolik

PostitusPostitatud: 21:09 30.07.10    Teema: Re: Erinevast kullast sõrmused Vasta viitega

Prooviksin miksida kompromissi saavutamiseks. Meil on (mõlemal küll ühtemoodi) väga ilusad sõrmused, all suurem kollase kulla ring ja peal natuke kitsam valge kulla ring. Lisaks viltused kriipsud sisse graveeritud teatud intervalli tagant. Prooviks näiteks sama disaini, aga nii, et temal on pealpool valgest kullast ring, sinul kollasest - välimus jääb tänu disainile sama, aga mõlemate soove on arvestatud.

Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili
Liblikake
Tegija
Tegija

PostitusPostitatud: 21:09 30.07.10    Teema: Re: Erinevast kullast sõrmused Vasta viitega

Minule meeldivad kollase ja valge kulla seguga sõrmused, ka ise kannan sellist. Sinu lohutuseks võin öelda, et ükskõik, kui lai valge kulla osa on, kollane jääb ikka domineerima smaili
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili
inbetween
Pereklubi sõltlane
Pereklubi sõltlane

PostitusPostitatud: 21:17 30.07.10    Teema: Re: Erinevast kullast sõrmused Vasta viitega

Meie võtsime mehe nõudmisel kollasest kullast sõrmused. Tulemus - mina sõrmust ei kanna, kuna mulle lihtsalt ei sobi kollane kuld. smaili Kui teist korda otsustama peaks, siis võtaks erinevad või segu.

Notsu
Aktivist
Aktivist

PostitusPostitatud: 21:17 30.07.10    Teema: Re: Erinevast kullast sõrmused Vasta viitega

meil oli sama asi - mina kannan hõbedat, mees kollast kulda. Kokkuleppele kahevärvilisest kullast sõrmustes jõudsime suht kiiresti smaili meil ka alumine ring kollasest ja pealmine valgest kullast

05. November 2007 smaili
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Galerii
Milone
Värske klubiline

PostitusPostitatud: 21:24 30.07.10    Teema: Re: Erinevast kullast sõrmused Vasta viitega

Probeem on selles, et mees tahab ainult valgest kullast sõrmust, seega miksitud variant on välistatud. Põhimõtteliselt on mul kaks valikut: 1. mina võtan ka valgest kullast sõrmuse, 2) teeme erinevast kullast sõrmused. Kusjuures meest üldse ei häiri, et sõrmused oleksid erinevad, samas minu arvates abielusõrmused võiksid ikka ühesugused olla smaili
Tagasi üles
tiinatriinu
Tegija
Tegija

PostitusPostitatud: 21:29 30.07.10    Teema: Re: Erinevast kullast sõrmused Vasta viitega

mind ei häiriks erinevad sõrmused. nii on ju ka jama,kui sulle ei meeldi ja mine tea,kas seda kandmagi siis hakkad. tehke nt. mingi sarnane graveering peale või ühtemoodi tahutult. kuskil pole seda ju öeldud,et sõrmused "copy paste" peaksid olema.
Tagasi üles
pilv
Tegija
Tegija

PostitusPostitatud: 21:34 30.07.10    Teema: Re: Erinevast kullast sõrmused Vasta viitega

Üks variant on veel: mehel on valge kuld ja Sinul on segu

Pereklubi küsitlus - kannan prille, ei kanna prille
Tagasi üles
Sissel
Aktivist
Aktivist

PostitusPostitatud: 21:52 30.07.10    Teema: Re: Erinevast kullast sõrmused Vasta viitega

No mul tuttavatel on mõlemal kollasest kullast, aga erineva tegumoega smaili

Tahan sellega öelda seda, et sõrmuseid kannate teie ja sugulaste manitsus ei ole siinkohal asjakohane, minu arust smaili Peaasi, et teile teie sõrmused meeldiks smaili

See idee, et Sinul kollasest ja mehel valgest kullast sõrmus, aga ühesuguse nö mustriga, oleks ju täiesti mõeldav ? smaili

J 25.09.2009 smaili
Meie päev 27.06.2009 smaili
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili MSN Messenger Galerii
maailm
Tegija
Tegija

PostitusPostitatud: 22:57 30.07.10    Teema: Re: Erinevast kullast sõrmused Vasta viitega

Valge ja kollane kuld sobivad omavahel ju hästi kokku,et endal ka ainult tavaline kuld ja mehele meeldib jälle valge,aga äkki meeldib sulle siit midagi:

www.hsamuel.co.uk/webs...+4mm/?Sm=1 siin pole küll valge kuld

www.hsamuel.co.uk/webs...ring/?Sm=1 omapärane sõrmus

www.hsamuel.co.uk/webs...ring/?Sm=1

www.hsamuel.co.uk/webs...band/?Sm=1

www.hsamuel.co.uk/webs.../6mm/?Sm=1

www.hsamuel.co.uk/webs...+set/?Sm=1

Äkki saad siit inspiratsiooni ja hetkel on valge ja kollane kuld koos moes ning näeb ka ilus välja smaili

Tagasi üles
rooza
Aktivist
Aktivist

PostitusPostitatud: 00:16 31.07.10    Teema: Re: Erinevast kullast sõrmused Vasta viitega

Meil sugulastel Ameerikas (üks eestlane ja teine väliseestlane) ka erinevad sõrmused aga mõlemad valgest kullast. Mehel täitsa tavaline valge kuld (nagu meie kollase kulla klassikaline abielusõrmus) ja naisel valgest kullast keskelt briljantide reaga, võibolla olid briljandid ääristatud kollase kulla liistuga aga kindlalt ei mäleta.

Aga mina arvan, et ei pea ühesugused sõrmused olema (kuigi kena ju oleks aga õnne ja armastust see küll ei mõjuta) smaili Mina sinu asemel teeks endale kollase kullaga ja mees saaks valge kullaga aga disaini teeks sama. Ja sugulased sõitku oma arvamusega seenele, see on teie pulm ja teie otsused.

Kristiin 24.09.2006
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili
Milone
Värske klubiline

PostitusPostitatud: 22:34 02.08.10    Teema: Re: Erinevast kullast sõrmused Vasta viitega

Hetkel tellisime ikkagi nii, et temal valge ja minul kollane kuld. Tegumood on sama, kuid minul pisikesed brillud peal. Vaatasime ka valge-kollasega variante, aga olemasolevatest ei leidnud me kumbki sobivat. Kusjuures varasemalt olin küllaltki kindel, et tahan kindlasti segu, aga sõrme proovimisel ei meeldinud ükski. 100% rahul ma ei ole, aga lohutan ennast sellega, et nimed graveeritakse sisse ning tegumood on ju sama smaili
Tagasi üles
Bossuu
Värske klubiline

PostitusPostitatud: 21:29 04.08.10    Teema: Re: Erinevast kullast sõrmused Vasta viitega

Meil mehega ühesugused sõrmused ja lasiem teha valgest ja kollasest kullast. Üks ring valge kuld ja teine kollane kuld, väga lihtsad ja ilusad. Sai kahe värviline just sellepärast tellitud, et kannan ka teinekord hõbedast ehteid ja siis ei torka see kollane väga silma.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale   Printerisõbralik lehekülg    Foorum Pulmafoorum
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

Foorumi ajavööndiks on GMT + 3 tundi

Hüppa:  

Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes
Sa ei saa lisada faile selles alafoorumis
Sa ei saa allalaadida faile selles alafoorumis

Pereklubi soovib toredat siinviibimist!

Kontakt * Reklaam

Interaktiivne tarkvara välja lastud GNU GPL all. Koodi autorid, Privaatsuspoliis

.: Upgraded to DragonFly 9.2 by Dizfunkshunal :.