Pereklubi.com › Foorum › PERE, KODU JA TERVIS › Tervis › Damon breketsüsteem
Pereklubi.com

Logi sisse / Registreeru
Foorum › PERE, KODU JA TERVIS › Tervis › Damon breketsüsteem

AvalehtFoorumOma profiil

Reklaam

Beebiootus

Infokampaania

Mäng meie mängumaalt

Muuda nähtavust
Damon breketsüsteem
Vestleme igasugustest terviseprobleemidest. Muuseas räägime ka rahvameditsiinist... Vestleme arstidest, haiglatest.

Uus teema   Vasta teemale   Printerisõbralik lehekülg    Foorum Tervis

Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Sõnum
zopsu
Värske klubiline

PostitusPostitatud: 01:47 09.02.10    Teema: Damon breketsüsteem Vasta viitega

kas keegi oskab jagada kogemusi sellise breketisüsteemile? Infot on guugeldades megavähe ja teistest foorumitest ka ei ole infot. Mind huvitab, et kas on ka neid, kes seda süsteemi on kasutanud ja kas tõesti ei ole pidanud hambaid välja tõmbama nagu selle süsteemiga "lubatakse" või on see lihtsalt samasugune nagu tavalised metallbreketite värk?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili
Pääsusilm
Juniorliige
Juniorliige

PostitusPostitatud: 12:13 09.02.10    Teema: Re: Damon breketsüsteem Vasta viitega

Mul olid Damon breketid. Tarkusehambad siiski opereeriti mul välja enne, sest kasvasid viltu. Sellel süsteemil on see omapära, et hambad liiguvad pideva surve all. Tavaliste breketitega pingutatakse ja siis hambad liiguvad veidike, kuni järgmise pingutamiseni. Lisaks oli see hea asi, et kui traat lahti tuli, siis sai ise tagasi panna, ei pidanud kohe arsti juurde jooksma. Pingutamas ei pea ka nii tihti käima, kui tavalistega. Mina olen rahul, et need valisin...sain aastaga asja korda smaili Hambad jäid ka terveks smaili

Värske klubiline

PostitusPostitatud: 12:46 09.02.10    Teema: Re: Damon breketsüsteem Vasta viitega

Mul ka Damon, aga hammaste väljatõmbamisest ei pääsenud. Aga see on ikkagi Individuaalne - kas peab tõmbama või mitte. Samas pole see väljatõmbamine nii hull midagi (üks päev tõmmati silmahamba kõrval olevad hambad välja, kolm päeva hiljem pandi juba breketid peale) :). Damoni eelis eelnevate süsteemide ees ongi minu arvates Aeg - kiirem tulemus kui eelmistel breketsüsteemi versioonidel. Mul ennustati 1,5 aastat kogu raviks ja tulemus oli silmaga näha juba paari esimese kuuga! (P.S nähtavatele hammastele saab valida poolkeraamilisi breketeid, st pool läbipaistvad - pool metallist + Damonid on hambal väiksemad kui tavalised breketid).

Veebruaripoja 2008
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Vaata liikme veebilehte
Kitty
Tegija
Tegija

PostitusPostitatud: 15:51 10.02.10    Teema: Re: Damon breketsüsteem Vasta viitega

Kandsin Damoneid aasta jagu, hammaste väljatõmbamisest pääsesin. Enne paigaldamist tehti põhjalikud uuringud, röntgen hammastest ja lõualuust. Tulemused olid super ja olen väga rahul, hambad läksid täiesti paika juba esimese kolme-nelja kuuga, ülejäänud aeg kuluski nö. kinnistamiseks.
Jah on küll võimalus võtta esihammastele poolläbipaistvad breketid, kuid sel pole mõtet. Mul olid ülemistel, esimesel kuuel need ja ausalt öeldes vahet pole. Metall on metall ja see, et pool sellest läbipaistev on, ei muuda fakti et metall on ikka näha smaili Mõttetult kalliks läheb lihtsalt.
Pingutamas käisin kord kahe kuu jooksul ja traate pidi ikka iga kord vahetama, aina tugevamate ja paksemate vastu siis.
Soovitan väga!

Glämm ja spämm
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili
Triku
Moderaator
Moderaator

PostitusPostitatud: 16:45 10.02.10    Teema: Re: Damon breketsüsteem Vasta viitega

Kust te need paigaldanud olete? Ma ka vaikselt mõtlen sellele. Tahaks küll hambataguseid, aga need veidi liiga kallid smaili

Värske klubiline

PostitusPostitatud: 17:21 10.02.10    Teema: Re: Damon breketsüsteem Vasta viitega

Triku kirjutas:
Kust te need paigaldanud olete? Ma ka vaikselt mõtlen sellele. Tahaks küll hambataguseid, aga need veidi liiga kallid smaili

Ütleme nii, et "veidi kallid" on veel vähe öeldud nende hambataguste kohta smaili (kas see hind mitte ei olnud ~ 50 tuhat või isegi rohkem) Kuna elan Tartus, siis Ortodontiakeskuses käisin panemas.

Veebruaripoja 2008
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Vaata liikme veebilehte
Kitty
Tegija
Tegija

PostitusPostitatud: 00:33 15.02.10    Teema: Re: Damon breketsüsteem Vasta viitega

Mina käisin Tallinna Ortodontiakeskuses, ortodont Kristi Põderi juures, julgen soovitada! smaili

Glämm ja spämm
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale   Printerisõbralik lehekülg    Foorum Tervis
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

Foorumi ajavööndiks on GMT + 3 tundi

Hüppa:  

Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes
Sa ei saa lisada faile selles alafoorumis
Sa ei saa allalaadida faile selles alafoorumis

Pereklubi soovib toredat siinviibimist!

Kontakt * Reklaam

Interaktiivne tarkvara välja lastud GNU GPL all. Koodi autorid, Privaatsuspoliis

.: Upgraded to DragonFly 9.2 by Dizfunkshunal :.